Till skillnad från förra årets modell är denna elcykel utrustad med ett större batteri och levereras utan cykelkorg. Batteriet på denna elcykel är 11,1 Ah och är placerat på pakethållaren. Att ladda batteriet fullt tar upp till 6 timmar och batteriet kan enkelt tas av inför laddning och parkering av elcykeln. Beroende på yttre faktorer så som temperatur, lufttryck, det valda effektläget och hur mycket du själv trampar kan du ta dig upp till 70 km på en laddning.

Batavus Verona har ett helt omslutande kedjeskydd vilket minskar slitaget på kedjan då den skyddas från vätska och smuts.

Batavus Verona har fem olika assistansnivåer att välja mellan och med motorn placerad i framhjulet blir den valda effekten tydlig.

Batavus Verona har fotbroms och Shimano rullbroms. Denna el-cykel kommer med stänkskydd, ramlås och belysning som standardutrustning. 

FÄRG Svart
STORLEK 53 cm
VÄXLAR 7
VÄXELREGLAGE Shimano Nexus 7 växlar
BROMS Fotbroms bak & rullbroms fram
MOTOR 25 Nm - Motor i framhjulet.
BATTERI 417 Wh/11 Amp
DISPLAY Batavus 5 lägen.
RÄCKVIDD 30-70 km

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme

Batavus Verona 2017 7-VXL

Batavus Verona är årets modell av förra årets testvinnare Batavus Torino 2016, en klassisk cykel med motor som ger dig extra kraft när du behöver det.
premie
  • 16 999,00 KR
  • 12 999,00 KR

  • Exkl. moms: 10 399,20 KR

ELCYKELPREMIE
25% tillbaka

Du sparar

????? kr

Lagerstatus: Finns i lager

Betala med:


0 recensioner / Skriv ett omdöme

Lägg till i önskelistan Jämför produkt
resursbank räntefritt