Att motorn sitter i bakhjulet innebär att kedja och drev inte utsätts för påfrestningar när du ändrar hastighet eller startar från stillastående. Systemet kallas E-going och är utvecklat av Cycleuropekoncernen där Crescent ingår. Att cykla på Elis är lika enkelt som att cykla på en vanlig cykel, fast mycket mindre ansträngande. Välj effektläge och börja trampa så kommer kraften automatiskt. Vill du ha mer eller mindre hjälp så är det bara att justera med knapparna som sitter på bekvämt avstånd från handtaget. LED-displayen som sitter på styret visar info om batteriets laddning och hur långt du kan cykla innan det är dags att koppla det till ett eluttag.

De 24 växlarna, hydrauliska skivbromsar, dämpad gaffel, skärmar och stöd gör Elis till en både praktisk och snabb elcykel. Ramens geometri är hämtad från våra sportiga cyklar och det gör Elis till en elcykel som är skön att pendla på, även om du har riktigt långt till jobbet.

Finns också i en damversion med lägre insteg.

RAM Aluminium
GAFFEL SunTour NEX-MLO
VÄXELGRUPP Shimano® Alivio® 3x8
ELSYSTEM E-Going, motor i bakhjulet
BATTERI E-Going 11Ah
BROMSAR Hydraulisk skivbroms. Shimano 315®
HJUL/FÄLG TEC/Mach1 550
DÄCK Spectra TERES, Duramax, Reflex, 60TPI, 700x35C
VIKT, KG 21,7

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme

Crescent ELIS 24-VXL

Elis är en hybridcykel med motor i bakhjulet och 11Ah E-goingbatteri på undersidan ramröret. Denna elcykel kombinerar prestanda, kvalitet och pris på ett bra sätt, vilket ger dig som pendlar på annat sätt ett kostnadseffektivt alternativ till bil eller ko
  • 17 295,00 KR
  • 16 995,00 KR

  • Exkl. moms: 13 596,00 KR

ELCYKELPREMIE
25% tillbaka

Du sparar

????? kr

Lagerstatus: Finns i lager

Betala med:


0 recensioner / Skriv ett omdöme

Lägg till i önskelistan Jämför produkt
resursbank räntefritt