Den hjälper dig vid start, uppför backar, i motvind, när du promenerar bredvid eller precis hela tiden om du önskar det. Systemet känner av ditt pedaltryck och anpassar effekten därefter. Vilken nivå av hjälp du vill ha bestämmer du med en knapptryckning på styret, och det är precis lika enkelt som att byta växel. Det är inte bara motorn som är stark. Aluminiumramen gör detta till en hållbar elcykel som dessutom har många praktiska sidor. Det låga insteget gör det enkelt att stiga i och ur. På den robusta, integrerade pakethållaren och i cykelkorgen finns det plats för väskor och kassar.


Moderna detaljer som Shimano Nexus-växel med 8 lägen, fotbroms och DI2, elektriskt styrd växling, som inte fryser på vintern och inte behöver växeljustering. Effektiva bromsar och lättrullande däck gör Elsa effektiv, snabb och säker. På styret sitter en cykeldator som visar vald effekt, hastighet, batteriets laddningsnivå och hur långt den kraften kan ta dig. Batteriet är enkelt att ta loss från fästet i pakethållaren för laddning.


Den stora cykelkorgen ingår, liksom stöd, godkänt lås och belysning. Sist men inte minst så är Elsa fin att se på också. Låter inte det som en perfekt elcykel?

RAM Aluminium
GAFFEL High-Tensile stål
VÄXELGRUPP Shimano® Nexus 8 DI2®
ELSYSTEM Shimano STEPS, centermotor
BATTERI Shimano STEPS BT-E6000, 11,6Ah/418 Wh
BROMSAR Shimano® Bak:Navbroms Fram:Rullbroms
HJUL/FÄLG Shimano/Spectra
DÄCK Spectra Pergo X3 40-622
VIKT, KG 25,5

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme

Crescent ELSA 7-VXL

Med Elsa tar du dig fram snabbt och smidigt, oavsett vart du ska. Hon har en stark och mjukt spinnande centermotor från Shimano som gör cykelupplevelsen till något alldeles speciellt.
  • 30 995,00 KR
  • 27 995,00 KR

  • Exkl. moms: 22 396,00 KR

ELCYKELPREMIE
25% tillbaka

Du sparar

????? kr

Lagerstatus: Finns i lager

Betala med:


0 recensioner / Skriv ett omdöme

Lägg till i önskelistan Jämför produkt
resursbank räntefritt