Det är ett intelligent system som känner exakt hur mycket kraft du lägger på pedalerna. Beroende på vilket effektläge du valt så anpassas motorns kraft efter det. 

Den inbyggda cykeldatorn visar aktuellt effektuttag, hastighet, hur mycket laddning som finns kvar i batteriet och hur långt den kraften kan ta dig. Batteriet sitter snyggt infällt i ramen och är enkelt att ta loss. Att ladda det fullt tar bara fyra timmar och sedan kan du cykla ända upp till 125 km innan det är dags att ladda igen. 

Bortsett från eldriften liknar Elton vilken annan hybridcykel som helst i vårt sortiment, och stänger du av motorn kan du också använda den som en sådan. Den har en sportram i aluminium, pakethållare som tål att lastas, Shimanoväxlar med 10 lägen, hydrauliska skivbromsar, skärmar, godkänt lås, stöd och belysning. Den dämpade framgaffeln ger skön komfort även på ojämnt underlag och de 35 mm breda däcken ser till att hela ekipaget rullar lätt.

RAM Aluminium
GAFFEL SunTour NCX-D RL LITE
VÄXELGRUPP Shimano® SLX®
BROMSAR Hydraulisk skivbroms. Shimano 445®
ELSYSTEM Shimano STEPS, centermotor
BATTERI Shimano STEPS BT-E6010, 11,6Ah/418 Wh
HJUL/FÄLG TEC/TCCP330
DÄCK Spectra Unda, Duramax, 700x35C
VIKT, KG 22,1

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme

ELTON

Elton är en sportig pendlarkompis. Denna elcykel har en elmotor från Shimano med 50 Nm vridmoment och ett batteri med kapacitet att driva den i 60-125 km.
Premie
  • 28 995:-
  • 22 999:-

  • + 500:- Frakt
  • Exkl. moms: 18 399:-

**** MED ELCYKELPREMIEN
Lagerstatus: Finns i lager

Betala med:

 Upp till 36 mån räntefri delbetalning med Resurs Bank

0 recensioner / Skriv ett omdöme

Lägg till i önskelistan Jämför produkt

Taggar: Crescent ELTON 10-VXL, Crescent, Elcykel

Räntefri delbetalning