• Crescent Elir

Crescent Elir är en e-MTB till överkomligt pris. Att köra på grusvägar, stigar och rakt ut i skogen med e-MTB är bland det roligaste man kan göra på två hjul.
Den 45 Nm starka motorn sitter i bakhjulet. Konstruktionen avlastar kedja och växelsystem samtidigt som den ger ökad säkerhet på löst underlag.
Naturligtvis kan Elir även användas som pendlarcykel året runt. Vi hjälper dig med de praktiska tillbehören.


Du reglerar motorstyrkan genom att välja effektläge och sedan är det bara att börja trampa. Vill du ha mer eller mindre kraft är det bara att justera med knapparna på styret. En tydlig LCD-display visar info om batteriets laddning och hur långt du kan cykla innan det är dags att koppla det till eluttaget. Elir är förstärkt där det behövs för att klara den extra kraften från motorn men i övrigt liknar den en vanlig mountainbike från Crescent: lätt aluminiumram, dämpad framgaffel, 24 växlar, hydrauliska skivbromsar och grovmönstrade däck. Hjulstorleken är 27,5 tum, vilket är helt perfekt för ramstorlekarna 41, 47 och 53 cm.

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme

Crescent Elir

Crescent Elir är en e-MTB till överkomligt pris. Att köra grusvägar, stigar och rakt ut i skogen med e-MTB är bland det roligaste man kan göra på två hjul.
Premie
  • 18 995,00 KR
  • 16 995,00 KR

  • + 500,00 KR Frakt
  • Exkl. moms: 13 596,00 KR

**** MED ELCYKELPREMIEN
Lagerstatus: Finns i lager

Betala med:

 Upp till 36 mån räntefri delbetalning med Resurs Bank

0 recensioner / Skriv ett omdöme

Lägg till i önskelistan Jämför produkt
resursbank räntefritt