RÄNTEFRITT UPP TILL 36MÅN

ENBART UTVALDA KVALITETSCYKLAR

E-Going - Lampa till batteri

E-Going - Lampa till batteri

Vale 24

Vale 24"

Ellie, 7-vxl ABS

Ellie är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.

  • ABS Bromsar för ökad säkerhet
  • Koppla - Smart cykelteknologi
  • Stöldskyddat batteri
  • Mittmotor

Ellie kopplas till din smartphone via Crescents app Koppla. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Appen ser till att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig.

Så lågt som 32 999,00 kr Regular Price 34 999,00 kr

*Priser kan skilja sig från vår fysiska butik.
Hemleverans gäller enbart från webshopen.

Bikemasters räntefritt
Tillgänglighet I lager
SKU
Ellie, 7-vxl ABS
Leverans meddelande: 2 - 3 dagars leverans fr.o.m. lagd order.

Ellie - Den säkraste elcykeln på marknaden. Crescents helt nya elcykel med Koppla Connect (ABS)

Ellie har en stark aluminiumram med lågt insteg som gör det enkelt att kliva av och på. Den centralt placerade motorn styrs av det egenutvecklade EGOING-systemet. Motorn ger precis så mycket hjälp du behöver vid start, backar, motvind eller när du promenerar bredvid. Allt styrs av sensorer som känner av hur hårt du trampar och skickar den informationen vidare till motorn. Din återförsäljare ställer via körstilsväljaren in cykeln så att den driver på ett sätt som passar din cykling. Med en knapptryckning väljer du sedan vilket läge du vill använda, precis som du väljer bland de 7 växlarna. En tydlig färgdisplay ger dig full koll på läget när du cyklar och i Koppla-appen får du kartor och statistik kring din cykling. Till exempel kan du se hur mycket kalorier som förbrukats och hur mycket CO2 du sparat genom att cykla.

Ellie är fullt utrustad med lås, däck med reflexsidor och belysning som tänds automatiskt vid mörker. Cykeln kommer med en avtagbar cykelkorg fram, och på pakethållaren kan du enkelt klicka fast väskor eller korgar. 3 års uppkopplat abonnemang och Crescent Koppla ingår i priset.

E-Going - Elsystem

Powered by E-Going - Monark och Crescents egna elsystem. Motor, batteri och display är av senaste generationen och det är ett system man kan lita på när det väl gäller. Ellie har en mittmontor.

Säkerheten är viktig

Ellie är den smarta elcykeln för dig som vill ha det bästa på marknaden när det gäller säkerhet. Med låsningsfria ABS-bromsar tar du dig fram tryggt i trafiken och bromsar säkert, även vid hårda inbromsningar på blött eller grusat underlag.

Koppla Connect ABS

Ellie kopplas till din smartphone via Crescents app Koppla. Med denna cykel ingår det 3 års uppkopplings-abonnemang till mobilnätet vilket ger dig tillgång till samtliga funktioner som ingår i Koppla Connect. Appen ser till att du bland annat alltid vet var din cykel befinner sig. Om cykeln flyttas får du notiser, och kan med ett klick aktivera ett elektroniskt systemlås som stänger ner cykelns el. Också batteriet är stöldskyddat och DNA-matchas med din cykel, vilket gör att dem bara fungerar tillsammans. Skulle du cykla omkull skickas en craschrapport via SMS till anhöriga.

Ingenjörsvetenskap & Fri service

Crescent är från Sverige och cyklarna byggs i Sverige. På så sätt kan du känna en stor trygghet i ditt köp. Nämnde vi att fri service ingår? Det stämmer. Livstids fri service ingår till första ägaren. Vi justerar, smörjer och kollar säkerheten utan kostnad. Detta ger våra kunder en stor trygghet i sina cykelköp. Vi vet att cykeln ersätter bilen och därför tummar vi aldrig på säkerheten.

Fullständig specifikation
Leverans Meddelande 2 - 3 dagars leverans fr.o.m. lagd order.
Ram Aluminium
Gaffel High-Tensile stål
Drivenhet EGOING Center CB
Display TFT, EGOING center USB
Batteri EGOING 36V 11.6Ah med integrerad belysning
Hastighet 25km/h
Växelreglage Shimano Nexus 7 växlad
Vevparti EGOING 38T 170mm
Pedaler Spectra, aluminium ergonomisk, antislip
Kedja Z610HXRB
Kassett Shimano® 18T
Bromsar Shimano Bak:Navbroms Fram: Hydraulisk disk med ABS
Hjul Shimano
Fälgar Spectra
Däck Spectra Pergo-E XNR Reflex 40-622
Sadel Spectra Fluito med dämpande elastomer.
Sadelstolpe Aluminium 27,2mm inkl klamma.
Övrigt Stöd: ATRAN REX Aluminium ställbart
Pakethållare: Aluminuim med AVS
Lås: AXA Solid +
Belysning: AXA /Integrerad i batteri
Write Your Own Review
Du recenserar:Ellie, 7-vxl ABS
Your Rating