Crescent IRE 26 7-VXL |

Den dämpade gaffeln tar udden av ojämnheterna och gör det enklare att hålla linjen in i nästa krök. Och tack vare de stora 26”-hjulen rullar den bättre än mindre cyklar över rötter, stenar och andra hinder – vilket gör framfarten
både säkrare och roligare. 

Ire är en snabb mountainbike för barn och ungdomar, och den är byggd för att tåla äventyr. Aluminiumramen är lätt, stark och passar 140-170 cm långa cyklister. Delarna är av hög kvalitet: enkla, robusta, lättservade och ändamålsenliga komponenter som gör sitt jobb i alla väder. Shimanoväxeln har sju lägen och mekanismen inbyggd i navet, där den är skyddad från det mesta en äventyrslysten cyklist kan hitta på. De breda däcken rullar lätt och ger fäste i de flesta typer av terräng.

Fram sitter en skivbroms som är både effektiv och lätt att kontrollera, så att inbromsningarna blir säkra. Bak finns både en v-broms och en navbroms. Snabb, snygg och säker – vad mer kan en ung kille eller tjej önska sig av sin första stora cykel?

RAM Aluminium 6061
GAFFEL Dämpad, SunTour XCT HLO, 100mm
VÄXELGRUPP Shimano® Nexus 7®
BROMSAR Bak:V-broms och navbroms Fram: skivbroms
HJUL/FÄLG Spectra
DÄCK TEC All Black 26X2.0"
VIKT, KG 15,3

Skriv ett omdöme

Vänligen logga in eller registrera dig för att skriva ett omdöme

IRE 26"

Med en bra cykel kan man komma långt: till bästa kompisen, till skolan och hem igen. I sadeln på en Ire är det ingen dum idé att dra till skogs heller.
  • 6 995,00:-

  • + 500,00:- Frakt
  • Exkl. moms: 5 596,00:-
Lagerstatus: Finns endast att köpa i butik

Betala med:

 Upp till 36 mån räntefri delbetalning med Resurs Bank

0 recensioner / Skriv ett omdöme

Lägg till i önskelistan Jämför produkt

Taggar: Crescent IRE 26 7-VXL, Crescent, Mountainbike:::Junior

Räntefri delbetalning