RÄNTEFRITT UPP TILL 36MÅN

ENBART UTVALDA KVALITETSCYKLAR

On point since 1998

BIKEMASTERS

VARFÖR Bikemasters?

Sedan starten 1998 är Bikemasters motto "cykel för alla" med en affärsidé på att kunden skall alltid stå i fokus.

Trygghet o mångfald

Det är en djungel av olika cykelmärken och modeller. Det finns också en hel del handlare att välja på. Vi på Bikemasters vill erbjuda våra kunder ett stort utbud – många modeller istället för mycket av en modell. Service – vi tycker att det är roligare att ha hundra nöjda cykelkunder, än att sälja tusen hojar och hälften av kunderna är missnöjda. Kunskap – vi har hållit på i många år och vår personal utbildas kontinuerligt. Kvalitet – i och med att vi har Livstids Servicegaranti jobbar vi endast med kvalitetsprodukter. Annars skulle cyklarna tillbringa alldeles för mycket tid i vår verkstad, vilket varken gör dig eller våra mekaniker nöjda. Guidning – vi hjälper dig att hitta rätt, det får ta den tid det tar. Våra säljare jobbar inte på provision.

Alla produkter, från den enklaste cykelslang till den exklusivaste cykel, hårdtestas av oss innan den godkänns för försäljning. Inte bara produkter, utan även våra leverantörer måste passera nålsögat, för att säkra tillgång på tillbehör och reservdelar. För att garantera kvalitet och funktion går hand i hand med vår livstids fri service garanti på alla våra cyklar. Cykelbranschen är komplex och utvecklingen går explosionsartat. Därför fortbildar vi vår handplockade personal löpande, för att vi skall vara ajour med den allra senaste tekniken och produkterna. En cykelaffär utan verkstad är ingen cykelaffär. Vår verkstad är hjärtat i verksamheten. Flera av våra tekniker är specialutbildade inom sitt verksamhetsområde, som kan vara hjulbyggnation, dämparservice, elcyklar eller låd- och specialcyklar. Hos Bikemasters finner du allt från barncyklar och vuxencyklar till landsvägscyklar och mountainbikes. Vi har också ett stort utbud av elcyklar, lådcyklar och specialcyklar.

Livstids Fri Service.

När du köpt cykel hos Bikemasters vill vi att du skall trivas med din cykel och som skall vara välfungerande under många år.
Vi gör vårt yttersta för att säkerställa att alla cyklar vi säljer:
En cykel är ingen evighetsmaskin. Den behöver service för att fungera bra. Vi justerar växlar/bromsar, kontrollerar skruvförband, pumpar och smörjer din cykel från Bikemasters, helt utan kostnad för dig.
Detta gäller så länge du är första ägare och så länge du äger din cykel.

Vårt Bomärke är din trygghet. (Vårt klistermärke är din garanti låt den gärna sitta kvar)

Inbytesgaranti.

Varför skall inte barnen ha säkra och välfungerande cyklar? Bikemasters erbjuder upp till halva priset på vad du köpt cykeln i inbytesgaranti i 3 år.
(Gäller endbart juniorsegmentet 12"-24" vid uppvisande av kvitto)
Vilket innebär att du får upp till hälften tillbaka när du byter in ditt barn/juniorcykel, köpt hos Bikemasters, och köper en större cykel hos Bikemasters.
Av denna anledning har vi endast kvalitetscyklar i sortimentet, samt för att barnet skall kunna cykla tryggt och säkert på en cykel i rätt storlek. 

Monterat & klart, hem till din dörr.

Dagens cyklar är lite mer avancerade än var de var för 20 år sedan. Vi ser till så att din cykel är monterad på ett korrekt & säkert sätt innan vi skickar den till dig. Med rätt kunskap gör du ett bättre val. Vi vill ge dig den kunskap du behöver för att välja den cykel som passar dig och dina behov bäst. Oavsett om du letar efter mer kunskap om cyklar eller om du helt enkelt vill ha inspiration inför ditt cykelköp är detta någonting för dig. Givetvis besvarar vi även dina frågor och hjälper dig att välja rätt om du kontaktar vår kundtjänst. Vi erbjuder ett tryggt och bekvämt cykelköp och därför samarbetar vi med DIBS, Visa och Mastercard.  Även Resurs Bank som erbjuder räntefri delbetalning upp till 36 mån. Med faktura och säkra betalningar via en krypterad koppling till Resurs Bank så kan du vara trygg i ditt köp hos Bikemasters. Vi samarbetar även med DHL för snabba leveranser direkt till din dörr. En viktig del i din trygghet är att du har 14 dagars öppet köp med fria returer inom EU.

Det viktiga för oss är att du som kund blir nöjd, du ska trivas med oss som återförsäljare och uppskatta dina cyklar!