Om oss

Sedan starten 1998 är Bikemasters affärsidé att kunden skall stå i fokus.

Vi har ett handplockat sortiment i butik av de bästa produkterna till de bästa priserna.
Alla produkter, från den enklaste cykelslang till den exklusivaste cykel, hårdtestas av oss innan den godkänns för försäljning. Inte bara produkter, utan även våra leverantörer måste passera nålsögat, för att säkra tillgång på tillbehör och reservdelar.
För att garantera kvalitet och funktion ingår alltid livstids fri service på våra cyklar.

Cykelbranschen är komplex och utvecklingen går explosionsartat. Därför fortbildar vi vår handplockade personal löpande, för att vi skall vara ajour med den allra senaste tekniken och produkterna.

En cykelaffär utan verkstad är ingen cykelaffär. Vår verkstad är hjärtat i verksamheten. Flera av våra tekniker är specialutbildade inom sitt verksamhetsområde, som kan vara hjulbyggnation, dämparservice, elcyklar eller låd- och specialcyklar.

Hos Bikemasters finner du allt från barncyklar och vuxencyklar till landsvägscyklar och mountainbikes. Vi har också ett stort utbud av elcyklar., lådcyklar och specialcyklar.

 

Livstids Fri Service.

Låter det för bra för att vara sant? - Nej det är dagens sanning!

När du köpt cykel hos Bikemasters vill vi att du skall trivas med din cykel, som du cyklar säkert på och som skall vara välfungerande under många år. 

En cykel är ingen evighetsmaskin. Den behöver service för att fungera bra. Vi justerar växlar/bromsar, kontrollerar skruvförband, pumpar och smörjer din cykel från Bikemasters, helt utan kostnad för dig. Detta gäller så länge du äger din cykel.

Fraktkostnad tas ut när cykeln måste skickas, kontakta oss för exakt pris.

 

Inbytesgaranti.

Varför skall inte barnen ha säkra och välfungerande cyklar?

Bikemasters erbjuder inbytesgaranti i 3 år inom barn/juniorsegmentet 12" - 24", vilket innebär att du får upp till hälften tillbaka när du byter in ditt barn/juniorcykel, köpt hos Bikemasters, och köper en större cykel hos Bikemasters.

Av denna anledning har vi endast kvalitetscyklar i sortimentet, för att ditt barn skall kunna cykla tryggt och säkert på en cykel i rätt storlek.

Fraktkostnad tas ut när cykeln måste skickas, kontakta oss för exakt pris.

 

 

Monterat & klart, hem till din dörr!

Dagens cyklar är lite mer avancerade än var de var för 20 år sedan. Vi ser till så att din cykel är monterad på ett korrekt & säkert sätt innan vi skickar den till Er.

Om Ni inte bor i närheten av vår butik & kan lämna Er cykel själv, så måste en fraktavgift tas ut när din cykel skall servas. Kontakta oss för exakt pris & spara kartongen för att underlätta transporten så att Er cykel inte blir skadad på vägen. Vi mailar Er fraktsedel så fort vi kommit överens!

Betalning.

Postförskott:

Du betalar på postkontoret när du hämtar ut ditt paket. Postförskottsavgift tillkommer.

Faktura:

Som företagare kan Ni även välja att handla mot faktura. Handla idag och betala inom 30 dagar. Fakturaavgift på 15:- tillkommer eller gratis e-post faktura. Detta efter enklare godkänd kreditupplysning. Vi ber dig uppge faktura nummer vid betalning. Om försenad/utebliven betalning påläggs du en dröjsmålsränta på 9 %.

Kortbetalning:

Vi accepterar Visa och Mastercard. Kortbetalningen sker via en krypterad koppling till DIBS betalväxel.

Räntefri avbetalning:

Vid köp i vår fysiska butik kan Ni delbetala hela köpet med Resurs Bank.