Hantering av personuppgifter

Trygg hantering av dina personuppgifter

Din personliga integritet är viktig för oss på Bikemasters och vi vill skydda dina personuppgifter på bästa sätt. Den nya dataskyddsförordningen (GDPR) börjar gälla i alla EU:s medlemsländer  

F.r.o.m den 25 maj. Förordningen innebär en skärpning av hur personuppgifter får behandlas och stärker dina rättigheter som kund och konsument.

Sekretess och hantering av personuppgifter

När du lägger en beställning eller registrerar dig som kund uppger du dina personuppgifter. I samband med din beställning eller registrering godkänner du att vi lagrar och använder dessa uppgifter för att fullfölja vårt åtagande gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation vi har med dig för att kunna tillhandahålla den service du förväntar dig av oss. Bikemasters kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part, undantag gäller våra partners för leveranser och betalning. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få den information vi har registrerat om dig. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen rättas eller tas bort utan att ange någon anledning. Kontakta i så fall kundservice.

Cookies

Bikemasters.se använder cookies för att tillhandahålla en smidig väl fungerande e-handel. Cookies används bland annat för att hantera innehållet i din kundvagn samt din inloggning. Vi använder oss också av cookies för att mäta och optimera vår marknadsföring. Om din webbläsare är inställd för att inte acceptera cookies kommer du inte ha möjlighet att lägga din beställning över Internet. Du kan i så fall enkelt ändra denna inställning i din webbläsare.

Fel vid leverans

Skulle någonting ha blivit fel i er leverans, fel eller skada på en vara, fel vara eller fel antal varor kontaktar du vår kundservice 040 15 39 99 eller info@bikemasters.se. Felet skall anmälas inom 48 timmar efter det att varan mottagits. Bikemasters står för alla kostnader inklusive transport vid en godkänd reklamation. Bikemasters förbinder sig att alltid följa ARN (Allmänna Reklamationsnämndens) rekommendationer.

Transportskador

Synliga skador på godset skall anmälas till DHL vid mottag av leverans, eller till oss order@bikemasters.se inom skälig tid efter upptäckten. Dolda transportskador skall anmälas till vår kundtjänst på telefon 040 – 15 39 99 inom skälig tid då de upptäcks.

Ej utlösta paket

Cyklar & delar som beställts men som ej är utlösta eller som returneras till oss på grund av att du som köpare inte varit tillgänglig trots upprepade leveransförsök, kommer att debiteras 499 SEK inklusive moms för administrativa kostnader. Vid specialbeställningar så debiteras hela ordervärdet.


Minderåriga

Vi ingår inte avtal med minderåriga (personer under 18 år) utan målsmans skriftliga godkännande.

Villkor för presentkort

Presentkortet är endast giltigt för inköp av produkter hos Bikemasters och kan inte användas tillsammans med andra presentkort. Presentkortet är giltigt till och med datumet som presentkortet är märkt med. Väljer du att lämna tillbaka en vara som är köpt med ett presentkort sker din återbetalning i form av ett nytt presentkort från vilket returfraktkostnaden är avdragen. Om du inte utnyttjat hela presentkortets värde vid ett köp får du ett nytt presentkort på mellanskillnaden. Presentkortet är en värdehandling och bör likställas med kontanter och behandlas därefter. Bikemasters tar inte ansvar för förlorade, stulna eller skadade presentkort.

Kontakt

Våra kontaktuppgifter är: Bikemasters Dasbaf AB Getgatan 48, SE-216 15 Limhamn, tel 040 15 39 99, info@bikemasters.se och vårt organisationsnummer är 556540-4661