RÄNTEFRITT UPP TILL 36MÅN

ENBART UTVALDA KVALITETSCYKLAR

Modell S

Modell S

Taxi 5001

Taxi 5001 är omåttligt populär som en social transportcykel för organisationer och privata personer som njuter av utomhusupplevelser tillsammans. Används flitigt av Sveriges äldreomsorg.
Så lågt som 68 000,00 kr Regular Price 78 900,00 kr

*Priser kan skilja sig från vår fysiska butik.
Hemleverans gäller enbart från webshopen.

Bikemasters räntefritt
Tillgänglighet I lager
SKU
Taxi 5001
Leverans meddelande: Denna cykel byggs på beställning. 3 - 6 veckors leverans fr.o.m. lagd order.

Kompatibla filändelser för uppladdning: png, jpg, gif, zip, svg, ai, eps, pdf

Taxi 5001. Lastcykeln för persontransporter.

Cyklisten har direkt kontakt med passagerarna, som sitter behagligt fram. Taxi har använts hundratals gånger på Köpenhamns gator i flera år av Quickshaw, och de flesta av dessa cyklar används fortfarande idag. Denna utveckling har fått medvetenhet från många organisationer som har använt Taxi 5001 som en social transport i många år.

Modellen är särskilt populär som en socialaktivitet för organisationer och privata personer som kör runt med seniorer som njuter av utomhusupplevelser tillsammans. Organisationer som bl.a  Cykling utan ålder jobbar efter mottot "Alla har rätt till att känna vinden i håret". Vi på Bikemasters är tacksamma, hedrade och stolta över vårt stora samarbete med äldreomsorgen. Det är för oss lika berörande varje gång vi levererar cyklar till äldreboenden runt om i landet och när vi för höra om personalens historier. Responsen är positiv och våra seniorer njuter fram på cykeln.

Utrustning

E - Drive är 8-växlad med motordrivning på bakhjulet för en säker och stabil gång. Stor tydlig LCD display visar klart och tydligt din hastighet, assistans, batterikapacitet samt den totala sträckan. Programvaran som är väl genomtänkt och anpassad exakt till Christiania Bikes. Elmotor system är från danska tillverkaren Promovec som har utvecklat och designat systemet i Danmark.

Systemet har testats i skandinaviska väderförhållanden och tål de svåraste utmaningarna. Därför tillhandahålls också en 3-års garanti på motorn och upp till 2 års extra kapacitetsgaranti på batteriet när du registrerar batteriet hos Promovec utöver den normala 2-årsgarantin.

Dessutom produceras batterierna i Danmark enligt den högsta standarden på 100% förnybar energi och i enlighet gällande arbetsmiljöregler.

  • Batterikapacitet på 17.4 amp som ger en räckvidd på upp till 70 km
  • Stor tydlig belyst LCD Display
  • Hydrauliska skivbromsar
  • Stabil i kurvor
  • Lång hållbarhet
  • Motordrivning på bakhjulet

Nedfällbar front för lättare på/av stigning, Hydrauliska skivbromsar, Rött kapell-tak med stort fönster, Fleece-pläd & kudde till sittbänk, Easy click säkerhetsbälte med rullfunktion. Belysning fram & bak, snabbkoppling för höj och sänkning av sadel, flaskhållare med eco-flaska. 2 st. röda förvarnings fickor på vänster och höger sida för passagerare.

Äldreomsorgen

Denna modellen används flitigt av äldreomsorgen och den används över hela landet. Många äldre är nedstämda av att dem inte kan ta sig ut i naturen på egenhand och då är Taxin en fantastisk cykel. Dem gånger vi kommer ut för att hämta cykeln när det är dags för service så får reaktionerna alltid oss att le. Cykeln blir en familjemedlem hos verksamheterna. Denna cykeln definierar vårt motto "Cykel för alla".

Lång hållbarhet

Vi får ofta frågan angående hur länge en cykel från Christiania Bikes håller. Vi kan med enkelhet svara på alla frågor relaterat till cykel men här blev det svårt.. Sanningen är att vi inte riktigt vet. Christiania Bikes har extremt lång hållbarhet så länge service och generellt underhåll görs. Byggnadskvalitén är ett faktum, det gör att vi än idag servar Christiania Bikes som köptes vid vår start år 1998.

Livstids fri service

Nämnde vi att fri service ingår? Det stämmer. Livstids fri service ingår till första ägaren. Vi justerar, smörjer och kollar säkerheten utan kostnad. Detta ger våra kunder en stor trygghet i sina cykelköp. Vi vet att cykeln ersätter bilen och därför tummar vi aldrig på säkerheten.

Fullständig specifikation
Leverans Meddelande Denna cykel byggs på beställning. 3 - 6 veckors leverans fr.o.m. lagd order.
Ram Model Light 3121 Dimension 235 × 99 × 110 cm.
Svängradie 480 cm
Låda Internal dimension Sittbredd 40 cm x 76 cm. . Hand byggd i Denmark
Bredd fram axel till axel 99 cm
Drivenhet Promovec Cargo
Display Display Cargo LCD
Batteri Promovec 17.4 Batteri
Hastighet 25km/h
Växelreglage Sram 8 Rapidfire
Bakväxel Sram x4
Vevparti M-Wave Aluminium
Pedaler M-Wave Aluminium
Kedja Antikorrosion rostbeständig
Kassett Shimano CS-HG41 8 del 11-34T
Bromsar Bengal Hydrauliska skivbromsar
Bromshandtag Christiania Bikes egna parkeringsfunktion.
Nav Fram Christiania Bikes egna. Gjorda for tunga laster av aluminium med djupgående tungvikts maskinpressade kullager.
Nav Bak Promovic Cargo motor placering bakhjul
Fälgar Made in the EU; 24" aluminum alloy; single-bounded
Ekrar Made in the EU; 2.33 mm stainless steel
Däck 99% Punkterings skyddade däck
Sadel Selle Royal San Remo
Sadelstolpe 26,4 Aluminium
Övrigt Danskt tillverkad styrning med Tysk producerad styrdämpare.
Möter direktiv 2014/30 / EU, maskindirektiv 2006/42 / EG, standard EN 15914
Tillåten max vikt 319 kg
Vikt 59 kg
Write Your Own Review
Du recenserar:Taxi 5001
Your Rating