Touringcyklar & Hybridcyklar - handla online | Bikemasters |

Hybrid/Touring

Vill du ha en cykel för alla tillfällen? På våra hybridcyklar kan du både pendla till jobbet och susa fram längs varma asfalts- eller skogsvägar. Hybridcyklarna är precis som namnet antyder blandningar och finns i flera olika modeller. Välj en hybrid Fitness om du söker sportigare körställning och landsvägskomponenter. Välj en Hybridcykel cross om du vill ha dämpargaffel och möjlighet till terrängkörning.Hybridcykeln eller sporthybriden föddes ur mountainbiken. Man bibehöll mountainbikens växelsystem och bromsar i en ram med 28” hjul. Resultatet var en cykel som var mer lämpad för asfalt- och grusvägar. Hybridcykeln finns både med stel eller dämpad framgaffel.

Så klart finns vår kunniga kundtjänst där för dig för att räta ut dina sista frågetecken.
Touringcykeln används med fördel till långturer eller långpendling. Den är komplett utrustad med skärmar, pakethållare och kraftfulla bromsar. ren och snabb, men ändå med praktiska detaljer exempelvis.
De kan ta dig till de vackraste och mest avlägsna platserna på jorden, och tillbaka igen, hel och välbehållen. Oavsett vilken väg du väljer är en äventyrslysten touringcykel det perfekta resesällskapet.


- Läs mer -

FX S 6

Vårt pris: 20 999,00:- Ord pris: 21 999,00:-

Overvolt Trekking 600

Vårt pris: 29 999,00:-

Visar 1 till 2 av 2 ( 1 sidor )
Räntefri delbetalning