RÄNTEFRITT UPP TILL 36MÅN

ENBART UTVALDA KVALITETSCYKLAR

En cykelaffär utan verkstad är ingen cykelaffär. 

När du köper cykel hos Bikemasters, vet du att din cykel är korrekt monterad och injusterad på vår verkstad. Vi tummar inte på kvalitén. Alla nya cyklar, från minsta barncykel till värstingracern får samma noggranna montering.
När din cykel, oavsett var du köpt den, är trasig, eller behöver service kan du tryggt lämna in den till vår kompetenta verkstadspersonal.Verkstadspersonalen.

Bikemasters verkstadspersonal är handplockad och har mångårig erfarenhet.
Personalen fortbildar sig löpande för att hålla sig ajour med det allra senaste.
Vi är specialutbildade inom hydrauliska bromsar, dämparservice, hjulbyggnation och elcyklar, för att nämna några exempel.

Vår kvalitetssäkring.

Du som verkstadskund utlovas snabbast möjliga reparation med originaldelar till högsta kvalité och bästa pris. När din cykel är färdig får du ett sms med slutpris på reparationen. Vissa reparationer, som exempelvis vevlager- och navreparationer ger vi dig hela två års garanti.

Prisgaranti.

Vi på Bikemasters nöjer oss inte med att vara bäst, vi skall vara billigast också! Därför ger vi dig prisgaranti i 10 dagar. Du får mellanskillnaden tillbaka på reparationen om du finner en annan verkstad som är billigare, förutsatt att samma arbetsmoment och material använts. Detta skall styrkas med kvitto eller liknande.

Hjulbyggnation


Ett handbyggt hjul blir starkare än ett fabriksbyggt hjul. 
Dessutom kan du komponera hjulet med nav, ekrar, ekernipplar och fälg efter just dina behov.
 Att bygga hjul är en konstart. Vi på Bikemasters har mångårig erfarenhet av hjulbyggnation och bygger ditt hjul efter dina önskemål.